Cuprins
01. Rolul industriei alimentare in producerea alimentelor pentru consumul uman
02. Consumatorul si cererea alimentara
03. Asigurarea bazei de materii prime si filierele productiei agroalimentare
04. Valorificarea superioara a resurselor de materii prime din intreprinderi
05. Calitatea si competitivitatea pe piata a produselor agroalimentare
06. Amplasarea teritoriala a intreprinderilor din industria alimentara
07. Capacitatea de productie si caile de utilizare optima in industria alimentara
08. Crearea si dezvoltarea bazei tehnico-materiale in industria alimentara
09. Organizarea si conducerea productiei alimentare
10. Organizarea productiei industriei alimentare pe tipuri de intreprinderi
11. Organizarea activitatilor comerciale
12. Organizarea activitatii de cercetare – dezvoltare
13. Organizarea si eficienta conceperii si lansarii de noi produse (sortimente) alimentare
14. Prognoza tehnico – economica in industria alimentara
15. Politica produselor si preturilor agroalimentare
16. Gestiunea resurselor umane in industria alimentara
17. Normarea muncii in industria alimentara